به گزارش یزدفردا به نقل از یورونیوز، کیویهای نارس را میتوانید در دمای محیط نگهداری کنید، اما آنها را دور از سیب قرار دهید، زیرا سیب میتواند روند رسیدن کیوی را تسریع کند. کیویهای رسیده را بهتر است در یخچال نگهداری کنید. این میوهها تا چند هفته در یخچال تازه میمانند، اما برای لذت بردن از طعم واقعی آن، بهتر است شب قبل از مصرف کیویها را از یخچال خارج کنید.
اما بین کیوی سبز و زرد کدام را انتخاب کنیم؟ این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. کیوی زرد طعمی شیرینتر دارد و سرشار از ویتامین سی است، در حالی که کیوی سبز با طعم ترشتر خود حاوی فیبر بیشتری است. هر دو گزینهای سالم و مغذی هستند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 26,ژانویه,2025